Ons ervaren en gedreven team, helpt u graag bij al uw reclame en print vraagstukken. In combinatie met onze machines en effectief ingerichte werkruimte, kunnen wij alle grote en kleine signwensen laten uitkomen.

Wij zijn een signbedrijf met alle mogelijkheden in huis. Als het nu gaat om een enkele sticker, snijtekst, t-shirt, vlag of bordje, we zullen het met de zelfde zorg behandelen als wanneer u er een 10-, 100- of 1000-voud besteld. Onze kennis is breed. De keuze voor bewezen materialen geeft u en ons zekerheid. Uiteraard gaan we geen uitdaging of vernieuwing uit de weg, maar doen het altijd met overtuiging van een goed resultaat.

Doel is u te helpen beter zichtbaar te worden of de uitstraling te geven die bij u past. Graag delen wij onze mening met u zonder die van u teniet te doen. Het resultaat is waar het om gaat. Een tekening vooraf de rekening achteraf. Tussentijds gewoon reclamemakers met beide benen op de grond.

HET TEAM

Orné van Wuijckhuijse

Naamdrager, vennoot en productief

Gedreven, creatief, altijd op zoek naar nieuwe ideeën, ervaren, warrig, een doener en een denker. Naast naamdrager ook oprichter van Orné visuele communicatie. Tegenwoordig doet de rest het belangrijke werk en Orné probeert het bij te benen...

Martine Klaassen

Vennoot, plakkend en productief

De duizendpoot binnen ons bedrijf. Een eigen kamer voor de nodige administratieve bezigheden, niet bang om een steiger op te klimmen, ideeën te over, plakt heel wat meters weg en gaat weinig uitdagingen uit de weg.

Bhagwan Gangapersad

Productie en kwaliteitscontrole

Enthousiaste en zeer kritische collega, met ruime ervaring in toepassen en aanbrengen van diverse folies en media. Kwaliteit en effectief werken zijn grote belangen voor het slagen van een werkdag. De meeste dagen slagen dan ook ruim.

Marielle Aarts

Binnen actief, sociaal met media en een communicatie-atleet

Altijd een gaatje in de planning vindend, een weg banend tussen alle facetten van ons vak. Zeker geen binnenvetter, maar één die het ``vet goed`` binnen doet. Marielle verdeelt, luistert, vertelt en soms ook wel pelt.

Orné (werkwoordsvorm) Frans

orner (ww.)opmaken, optutten, opsmukken, make-up aanbrengen, versieren,
aankleden, decoreren, versieringen aanbrengen, verfraaien, optuigen, verluchten,
tooien, opsieren, opschikken, zich mooi maken, optooien, zich uitmonsteren, zich uitdossen